Bezměrov obec
Bezměrov
Drobečková navigace

Úvod > Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

GDPR

 

Informace o zpracování osobních údajů

Správce údajů: Obec Bezměrov

Kontakty na správce najdete na stránkách obce.

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce obec jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy v obci. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů:   Bc. Pavla Doleželová, pavla.dolezelova@sms-sluzby.cz,+420 770 600 625.

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v obci, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí[1] a dodržuje důvěrnost i o stížnostech[2]. Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy v obci(odborně řečeno – naše obec je zpracovává jako správce), máte právo:

  • Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.
  • Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).
  • Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).
  • Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme v tabulce. .
  • Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu obec@bezmerov.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.
  • Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se na obecní úřad (obec) dostavíte osobně s průkazem totožnosti.
  • Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnostÚřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.

 

 

 

[1] § 45 zákona o zpracování osobních údajů (v legislativním procesu)

[2] Čl. 38 odst. 5 ON

 

Bezměrov obec(Zlinsky kraj).htm

Bezměrov obec(Zlinsky kraj).pdf

 

Možnost pronájmu KD Bezměrov

CENÍK: Kč

Sál 1.600,00
Zasedací místnost 550,00
Sklep 450,00
Kuchyň 450,00
Ubrusy á 1 ks 25,00
+ spotřebované energie

IMG_2387-2.JPG

IMG_2388-2.JPG

IMG_2582.JPG

IMG_2584.JPG

IMG_2585.JPG

IMG_2373.JPGIMG_2374.JPGIMG_2377.JPG 

!cid_i09353262508866804.jpg!cid_i07813586223814079.jpg

18.8.2018.jpg

18.8.2018-2.jpg

18.8.2018-3.jpg

18.8.2018-4.jpg

18.8.2018-5.jpg

 

Informace - Akcie společnosti VaK Kroměříž a.s.

Každý rok v období svolávání Valné hromady společnosti Vodovody a kanalizace Kroměříž a.s. se množí dotazy na akcie společnosti, které jsou v držení obcí a měst.
Proto zde zveřejňujeme nejčastější dotazy, které jsou nám kladeny v souvislosti s těmito akciemi.
Dokumenty: Dotaz, Poskytnutí informace, Zápis z 22. veřejného zasedání ZO najdete v sekci Povinně zveřejňované informace.

Zápis z 22. veřej. zasedání ZO[1].pdf

Dotace MŽP ČR

 

 

16. 10. Havel

Zítra: Hedvika

Ordinace MUDr. Hadraba - poradna Bezměrov

Ordinace každý třetí čtvrtek v měsíci
v době od 13:30 do 14:00 
Další informace nebo změny na tel. 573 342 470

Vzpomínka

Vzpomínka na bezměrovského rodáka
pana Josefa Horáka